• PART OF THE PLAN

  VERPAKKING
  & LOGISTIEK

 • PART OF THE PLAN

  VERPAKKING
  & LOGISTIEK

 • PART OF THE PLAN

  VERPAKKING
  & LOGISTIEK

Steeds vaker kiezen ondernemers ervoor om zich maximaal te concentreren op hun kerntaken. Voor de ondersteunende activiteiten betrekken zij graag een deskundige en ervaren partner bij hun plannen. Prepack is die partner als het gaat om verpakkingen & logistiek.

Nooit meer lucht vervoeren? Dat kan! - Lees meer »

Meedenken in oplossingen

Prepack denkt met u mee over de beste verpakkingsoplossing voor uw nieuwe en bestaande verpakkingsvraagstuk. Op basis van uw situatie bedenken we verpakkingen en begeleiden we het volledige productietraject. Van idee tot ingepakt product. Zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Waardevolle oplossingen

Uw kennis van uw product, organisatie, afzetmarkt en logistieke situatie combineren wij graag met onze ervaring en expertise op het gebied van verpakkingen. Hoe eerder u ons betrekt bij uw plannen, hoe waardevoller onze dienstverlening kan zijn. Wij denken graag in een vroeg stadium mee over uw verpakkingslijnen, informatievoorziening, voorraadbeheer, vulmethodes en –materialen etc. Ook adviseren we u graag over het verbeteren van uw bestaande verpakkingsoplossingen.

Standaard of maatwerk verpakkingsmaterialen | Prepack

Standaard of maatwerk

Elk verpakkingsvraagstuk staat op zichzelf. Geen organisatie, product of bestemming is immers hetzelfde. En elke situatie stelt specifieke eisen aan de verpakking. Een verpakking die beschermt, die bundelt, die verkoopt. Of juist één functionele verpakking die dit alles combineert. Wij komen graag samen met u tot weloverwogen beslissingen.

Standaard verpakkingsmaterialen

Naast klantspecifieke oplossingen levert Prepack standaard verpakkingsmaterialen zoals kartonnen dozen, tapes, krimp- en rekfolie, paklijstenveloppen, gripzakjes, opvulmaterialen, omsnoeringsband, etiketten, enveloppen, pakpapier, luchtkussenfolie, hoekprofielen, kokers, foamverpakkingen, topvellen, droogmiddel etc. Ook leveren wij standaard materialen in de door u gewenste formaten, kleuren, uitvoeringen en bedrukkingen.

Efficiënt en kostenbesparend

Onze kennis en ervaring komt voort uit een rijke historie van verpakkingsprojecten in uiteenlopende branches. Daarnaast werken wij nauw samen met toonaangevende fabrikanten. Wij laten u graag meeprofiteren van deze kennis en ervaring, zodat u zeker weet dat u altijd een verpakkingsoplossing krijgt die naadloos aansluit op uw wensen. Efficiënt én kostenbesparend.

“U bent niet op zoek naar een doos, maar naar een doordachte oplossing voor uw logistieke processen en verpakkingsvraagstukken.”

Contact

Wij horen graag van u!
Bel +31 (0)499 570 160 of mail naar info@prepack.nl Prepack BV Karel Doormanlaan 1B
5688 BP Oirschot