• PART OF THE PLAN

  TRANSPORT
  MONITORING
  & -REGISTRATIE

 • PART OF THE PLAN

  TRANSPORT
  MONITORING
  & -REGISTRATIE

 • PART OF THE PLAN

  TRANSPORT
  MONITORING
  & -REGISTRATIE

 • PART OF THE PLAN

  TRANSPORT
  MONITORING
  & -REGISTRATIE

Om transportschade aan uw kostbare ladingen te voorkomen, beschikt Prepack over de expertise en innovatieve apparatuur voor toepassingen als verpakkingsoptimalisering, verpakkingstesten en transportmonitoring & -registratie.

Zekerheid over uw zending | Prepack

Zekerheid over uw zending

Om er zeker van te zijn dat uw kostbare goederen in goede orde de eindbestemming bereiken, kan het zinvol zijn om het transport van begin tot eind in de gaten te houden. Prepack heeft hiervoor de juiste apparatuur en expertise beschikbaar. Hiermee kunt u het transport en de behandeling van uw goederen nauwkeurig monitoren en registreren.

Meten is weten

Met onze apparatuur kunt u zaken meten als schokken, trillen, kantelen, (lucht)druk, temperatuur, luchtvochtigheid etc. De apparatuur is modulair opgebouwd en kan volledig naar wens uitgebreid worden. In West-Europa zijn al meer dan 1.000 apparaten in gebruik, o.a. bij grote elektronicaconcerns. De ervaring leert dat schade tot meer dan 90% gereduceerd kan worden.

Apparatuur voor transportmonitoring en transportregistratie GPS | Prepack

Eenmalig en meermalig gebruik

Apparatuur voor transportmonitoring en -registratie is leverbaar voor eenmalig of meermalig gebruik, eventueel in combinatie met GPS of online koppeling. Onze apparatuur is beschikbaar op projectbasis, via huur en koop. Apparatuur wordt altijd geleverd in combinatie met begeleiding door een van onze specialisten.

Distributeur voor Nederland en Scandinavië

De apparatuur voor transportmonitoring en -registratie die Prepack levert, wordt geproduceerd door de gerenommeerde onderneming SMT und Hybrid uit Dresden. Wij zijn exclusief distributeur voor Nederland en Scandinavië. Meer informatie over SMT vindt u op www.monilog.com

“De ervaring leert dat met onze expertise en apparatuur transportschade tot meer dan 90% gereduceerd kan worden.”

Contact

Wij horen graag van u!
Bel +31 (0)499 570 160 of mail naar info@prepack.nl Prepack BV Karel Doormanlaan 1B
5688 BP Oirschot