PREPACK

PART OF
THE PLAN

Verpakken is voor Prepack veel meer dan dozen leveren. Verpakken betekent voor ons processen optimaliseren. Efficiency realiseren. Meedenken over duurzaamheid. Transportmonitoring en -registratie. En oplossingen aandragen. We kijken graag met u mee naar zowel nieuwe uitdagingen als naar uw bestaande assortiment en processen. Hoe eerder u ons betrekt bij uw plannen, hoe waardevoller onze dienstverlening. Vandaar: Prepack, Part of the Plan.

PREPACK
PREPACK
PREPACK
 • MEEDENKERS VAN NATURE | Prepack

  MEEDENKERS VAN NATURE

  Elk verpakkingsvraagstuk staat op zichzelf. Geen organisatie, product of bestemming is immers hetzelfde. Onze oplossingen zijn dan ook vrijwel nooit standaard, tenzij het een bewuste keuze is. Welke oplossing voor uw vraagstuk het beste is, daarover denken we graag met u mee. Dat zit in onze natuur.

  Wij vragen door

  Als u ons belt voor een doos, vragen we eerst even door. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Hoe ziet het logistieke proces eruit? Wat is de échte behoefte? Zijn er betere, goedkopere, efficiëntere oplossingen denkbaar? Met uw antwoorden gaan we aan de slag en komen we tot de optimale oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk. Gegarandeerd!

 • PERSOONLIJKE SERVICE | Prepack

  PERSOONLIJKE SERVICE

  Geen onderneming werkt hetzelfde. De wijze waarop uw onderneming is georganiseerd, bepaalt in grote mate uw concurrerend vermogen. En uiteindelijk uw succes. Wij verdiepen ons hier graag in. Zodat úw bedrijfsvoering het uitgangspunt vormt voor de persoonlijke oplossingen, die wij u aanreiken.

  Mensenwerk

  Zaken doen is tegenwoordig synoniem aan innovatieve webapplicaties, e-mailcontact en online communicatie. Heel efficiënt natuurlijk, zeker in combinatie met regelmatig persoonlijk contact. Want zakendoen is in onze visie nog altijd mensenwerk. Elkaar de hand schudden en samen een kop koffie drinken. Telefonisch contact. En e-mail voor de snelle berichten en zakelijke details.

 • PERFECTE KWALITEIT | Prepack

  PERFECTE KWALITEIT

  Prepack is een ISO 9001-gecertificeerde onderneming. Maar kwaliteit gaat voor ons veel verder dan de materialen die we leveren. Ook in onze samenwerking met u, de oplossingen die we voor u bedenken, de service die we eromheen leveren en niet te vergeten de keuze van fabrikanten met wie wij zakendoen, dragen wij bij aan een perfecte kwaliteit.

  Toonaangevende Nederlandse fabrikanten

  Om de kwaliteit van onze producten en oplossingen te garanderen, zijn we heel selectief in de keuze van fabrikanten en leveranciers. Omdat wij persoonlijke service, prettige samenwerking, korte lijnen en betrouwbare leveringen zo belangrijk vinden, kiezen wij bij voorkeur voor Nederlandse partners.

  ISO9001 | Prepack
 • DUURZAME OPLOSSINGEN | Prepack

  DUURZAME OPLOSSINGEN

  De zorg voor het milieu waarin wij werken en leven hebben wij geïntegreerd in onze bedrijfsvoering. Zo kiezen wij er bewust voor om goederen zoveel mogelijk direct vanuit de fabriek af te laten leveren bij onze klanten. Dit vermindert het aantal transportkilometers en draagt bij aan brandstofbesparingen en een lagere CO2-uitstoot. Maar we doen nog meer en helpen ook u graag met het realiseren van uw milieudoelstellingen. Lees het Prepack milieubeleid

  Klimaat Neutraal Groep

  Prepack is lid van de Klimaat Neutraal Groep, waarmee onze totale CO2-uitstoot wordt gecompenseerd. Daarnaast hebben we een Milieu Programma, waarin meetbare doelstellingen zijn vastgelegd om ons energieverbruik en afvalproductie te verminderen. Ook onze fabrikanten en leveranciers worden o.a. geselecteerd op het gevoerde milieubeleid en de hierin behaalde voortgang.

Uw aanspreekpunten:

“Als u ons belt voor een doos, vragen we eerst even door. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag om tot de meest optimale oplossing te komen.”

Contact

Wij horen graag van u!
Bel +31 (0)499 570 160 of mail naar info@prepack.nl Prepack BV Karel Doormanlaan 1B
5688 BP Oirschot